D66 houdt themacafé over energietransitie

Teylingen – D66 Teylingen hield zaterdag een themacafé in Grand Café Graaf Jan over energietransitie. Onder het motto “Energietransitie, wat betekent dat voor jou?” waren er presentaties van de stichting Bollenstreek Duurzaam en Yvonne van der Hulst van het gelijknamige bouwbedrijf in Lisse. Paul van der Kooy en Eveline Botter informeerden de aanwezigen over het ontstaan van Bollenstreek Duurzaam en hoe zij als vrijwilligersorganisatie aan de weg timmeren om mensen te enthousiasmeren en te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning. Yvonne van der Hulst van Bouwbedrijf Van der Hulst gaf een mooie inkijk in de wereld van duurzaam bouwen. Yvonne constateerde enige jaren geleden dat “Nul-op-de-Meter goed was, maar… het kan nóg beter”. Bovendien vindt zij het verstandig om niet afhankelijk te zijn van de grote energieleveranciers. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in