NOVO verspeelt punten tegen Dosko

Foto: Cock Jue

Noordwijk. De volleyballers van NOVO wisten de winst met 3-2 toch binnen te halen tegen Dosko, maar dit kosten wel 2 punten.


Afgelopen zaterdag moesten de Noordwijkse volleyballers tegen Dosko uit Stolwijk schipperen met de bezetting.
De eerste set gingen de teams gelijk op en liep NOVO met 20-16 uit. Het jonge team uit Stolwijk wist met een sterke service serie toch de set met 24-26 naar zich toe te trekken. Vervolgens wist NOVO met Jeroen van Eijk als enige spelverdeler de leiding te nemen in de tweede set. Met 25-20 in de tweede set wist NOVO met de later aangekomen Gijs Paulides de derde eveneens met 25-20 te winnen. De blokkering van NOVO wist in deze sets de aanval van Dosko te stoppen.
Met 3-1 winst in het vooruitzicht kwam NOVO bedrogen uit. Dosko nam het voortouw en NOVO kon een 5 punten achterstand, ondanks het sterke verdedigende spel en mooie aanvallen van Tom van der Meer en Dennis Glasbergen, niet meer terughalen. De 5e set kwam wel gelijk weer ten prooi van het ervaren NOVO met 15-10. Deze lastige overwinning zorgde er voor dat NOVO terug zakte naar de 7e positie. Aanstaande dinsdagavond mag Novo om 20:30 in Bergambacht gaan strijden tegen het 8e gepositioneerde Thor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in