Bruisend Noordwijk wil nut Pact van Teylingen onderzoeken

(archieffoto Jaap van Duijn)

Noordwijk – De fractie van Bruisend Noordwijk hoopt dat de gemeente Noordwijk aanhaakt bij het onderzoek van de gemeenteraad van Teylingen naar het nut en de noodzaak rond het voortbestaan van het Pact van Teylingen en uitvoeringsorganisatie GOM. Daarmee moet de bollenteelt in de streek worden beschermd. De partij heeft er vragen over gesteld aan B&W.

Ze willen weten of het college het behouden van 2625 hectare bollengrond kan verdedigen tegen andere urgente ruimteclaims. Daarnaast wordt gevraagd om de mening over de zogenoemde Greenportwoningen en of het college tevreden is met de aanpak van de verrommeling van het gebied door de GOM.

Bruisend Noordwijk pleit voor een serieuze herbezinning rond thema’s als economie, toerisme, natuurbeleving en concurrerend ruimtegebruik.

1 REACTIE

  1. Goed zo dat hele gom heeft geen nut .maar is het niet zo dat de gemeente hier ook dik aan verdiend .Onder het mom van verpaupering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in