afbeelding Stek

Noordwijk – In Offem Zuid wordt binnenkort gestart met de bouw van 68 sociale huurappartementen, verdeeld over twee gebouwen. Woonstichting Stek, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Van Rhijn Projectontwikkeling tekenden deze week de koopovereenkomst; Van Rhijn gaat ze bouwen.

Alle appartementen zijn gesitueerd rondom een inpandige ‘open’ corridor met daklichten. In totaal gaat het om 13 tweekamerappartementen van 46 m2 en 55 driekamerappartementen van 70 m2. De woningen worden door Stek verhuurd aan een brede doelgroep, van starters tot senioren.

Extra zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex maken de woningen energiezuinig. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2023 opgeleverd.

10 REACTIES

  1. Wij zouden ook graag in aanmerking komen voor een seniorenappartement. Komt hier een aparte inschrijfprocedure voor, of gaat dit via Stek?

  2. Als men alleen is en door omstandigheden geen kinderen .. dus een inkomen . Schijnt het lastig te zijn om aan n woning te komen . Al jaren ingeschreven.. voor n huurwoning via stek .. heb werk . Maar een inkomen . Dus zou graag antwoord krijgen a u b

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in