foto Google Streetview

Hillegom/Lisse – Voor de eerdere aangekondigde verhuizing van de Rabobank van Hillegom naar Lisse is nu een datum bekend. De verhuizing vindt op 1 november plaats. Dan sluit het kantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom, klanten kunnen daar tot en met vrijdag 29 oktober terecht. Vanaf 1 november is het nieuwe adres Kanaalstraat 62 in Lisse, dat kantoor gaat na een corona-sluiting weer open. Het kantoor in Hillegom sluit volgens de Rabobank omdat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen. Voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking is er een mobiele medewerker beschikbaar.

2 REACTIES

  1. De meest achterlijke beslissing, vermoedelijk van het management. Het meest moeilijk bereikbare dorp tijdens de keukenhoftijd in de hele bollenstreek 😞

  2. Eindelijk verhuist dit moeilijk via openbaar vervoer te bereiken Rabobank kantoor van Hillegom naar het centrum van Lisse. Twee keer overstappen met de bus en nog een eind lopen is voor mij gewoon geen optie. Ik vond het destijds ook al vreemd dat het kantoor in Lisse dicht ging i.p.v. Hillegom. Een betere keuze van het management van de Rabobank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in