Noordwijkerhout – Ook dit jaar spaart A Break 4 Kids voor de welkomstpakketjes die de kinderen krijgen als zij nieuw in een opvanghuis komen. De pakketjes zullen eind juni ingepakt worden. Het gaat om 135 pakketjes die A Break 4 Kids maakt. Elke handdoek of shampoo is van harte welkom!

Wist u dat als de kinderen uit huis worden geplaatst om vervolgens in een opvanghuis te komen en ze dan vaak alleen hun schoolspullen en kleding meenemen? A Break 4 Kids kan zich dit heel goed voorstellen, want wordt maar eens onverhoopt uit je eigen omgeving of kamer getrokken. Als kind hoop je toch altijd dat het allemaal wel goed komt, maar dan lukt het echt niet meer en zo is er besloten om je in een opvanghuis te plaatsen. Daar sta je dan in een vreemd huis met vreemde lotgenoten. Natuurlijk is daar de begeleiding die je opvangt met een kop thee en een goed gesprek. Maar dan ga je naar je kamer, daar staat een bed, bureau en een kledingkast. En dan zie je op het bed een vrolijk gekleurd tasje staan. Er zitten leuke maar ook nodige spulletjes in zoals shampoo, douchegel, tandpasta/borstel en die eigen handdoeken, etc.. Tenslotte bevat ieder tasje een zelfgemaakte bemoedigingskaart (dus uniek!) om je op te beuren.

Deze actie is al jaren een groot succes! Dit weten we van de begeleiders en dus is het de moeite waard om dit door te zetten. Wilt u ook dit jaar weer meehelpen? Kijkt u op Facebook en Instagram voor de actuele oproepen. Kijk op de contactpagina van de site voor meer gegevens en waar u menige vrijwilliger kunt benaderen bij u in de buurt. Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

www.abreak4kids.nl of [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in