Noordwijk – Er wordt dinsdagavond aandacht besteed door Team West en Opsporing Verzocht aan de steekpartij in Noordwijk van afgelopen weekend. Een 28-jarige man uit Noordwijk raakte zaterdag- op zondagnacht zwaargewond toen hij op de kruising van de Abraham van Royenstraat met de Grent in Noordwijk werd neergestoken. De man ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Het 28-jarige slachtoffer was samen met zijn vrienden in Club M aan de Grent toen er een conflict ontstond met een onbekende man. Rondom sluitingstijd ging de groep vrienden naar buiten en daar ging het helemaal mis. Het latere slachtoffer werd aangevallen en raakte daarbij zwaargewond. De verdachte liep daarna weg in de richting van de Boulevard.

De verdachte heeft een fors postuur en is 1.80 tot 1.90 meter lang. Hij heeft kort zwart haar en een zwarte baard. Hij droeg een zwart jas, een spijkerbroek en zwarte schoenen. Getuigen zagen dat een fietser het hele incident gefilmd heeft. De politie wil graag in contact komen met deze fietser.

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht: dinsdag rond 20.30 uur op NPO2. Woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald op NPO2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in