Dit beeld is dit jaar niet te zien. Foto: JP Heemskerk

Noordwijkerhout – De Kaninefaaten nodigen bij monde van Prins ConfetSchie iedereen weer uit om zich geheel gratis in te schrijven voor de grootste optocht van boven de rivieren. Aan de deelnemers van de grote optocht op zaterdagmiddag 22 februari vragen ze om het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit aanmeldingsformulier is te vinden op hun website www.Kaninefaaten.nl onder de link: https://kaninefaaten.nl/optocht/grote-optocht/.

Er zijn drie categorieën om aan deel te nemen: 1. Wagens, 2. Groepen en 3. Individuelen en paren. Er is een reglement van toepassing! Meld je dus snel aan voor de grootste optocht van boven de rivieren en ontvang een startnummer. Zonder startnummer kan je helaas niet deelnemen. Iedereen moet zich uiterlijk op 15 februari opgeven bij de optochtcommissie. Alle wagens worden in de week voor de optocht gekeurd.

De Grote Optocht start om 13.11 uur op de Brink via de Herenweg langs het gemeentehuis. De tocht gaat op de Viaductweg toch weer  onder het viaduct door. Houd daarom rekening met de hoogte van de wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in