Teylingen – iJaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Nomineren voor alle categorieën kan nog anderhalve week, tot en met vrijdag 1 februari.  Op vrijdag 8 maart is de prijsuitreiking.

De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in 2018 een topprestatie hebben geleverd. De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Sportbegeleidersprijs
Daarnaast is de jury voor de Sportbegeleidersprijs op zoek naar vrijwilligers of professionals die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; ook hun bijdrage is topsport.

Nomineren
Een of meerdere nominaties insturen is eenvoudig en kan via het formulier op www.sportcafeteylingen.nl/sporthelden/ . Of download het formulier en stuur het in naar Sportprijzen Teylingen, Wasbeeklaan 3, 2361 HG in Warmond.

Na 1 februari worden de genomineerden per categorie bekend gemaakt. Op vrijdagavond 8 maart is de uitreiking van de Sportprijzen Teylingen tijdens een speciaal Sportcafé bij Dekker in Warmond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in