Noordwijk – Hoe het uitgaansgebied De Grent ontwikkeld moet worden naar een nieuwe toekomst is nog niet bekend. Dat meldde wethouder Bakker dinsdag in een voortgangsgesprek tijdens een commissievergadering. Er is wel overleg geweest met betrokkenen, maar het is nog te vroeg om daar een bepaalde richting uit te halen. “Alles staat nog open”, aldus Bakker. Volgens de wethouder zit er bij sommige ondernemers ook wantrouwen richting gemeente als gevolg van de sluitingstijdendiscussie en de huidige situatie van De Grent. Wel is iedereen doordrongen van de urgentie om snel wat te doen. De gemeente wil nu samen met betrokkenen snel tot een toekomstplan komen. Kosten voor verbetering zouden gedeeld moeten worden.

2 REACTIES

  1. De gemeente wacht gewoon net zo lang dat van der Putte in actie komt en gaat dan net zo als altijd achter de feiten aan lopen !
    Voor relatief weinig is nu de halve Grent al te koop , als de gemeente Noordwijk zelf aankoopt kunnen ze ook bepalen wat er gaat komen !

  2. De gemeente wacht gewoon af dat van der Putte in actie komt en gaat dan zoals gewonelijk achter de feiten aan lopen
    De halve Grent staat nu te koop voor redelijke prijzen , als de gemeente Noordwijk aankoopt kan ze ook bepalen wat er gebouwd gaat worden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in