Adest Brass met Claudia de Breij.

Sassenheim – Adest Brass is een orkest van Adest Musica dat alleen op het podium optreedt. Het hoofddoel van Adest Brass is om zonder competitiedrang gezellig samen te musiceren en daarbij regelmatig het publiek te trakteren op een goed stuk muziek!  Op dit moment is het orkest op zoek naar nieuwe muzikanten en met name naar trompettisten.

Repertoire van Adest Brass
Adest Brass telt op dit moment zo’n 30 muzikanten en staat onder leiding van dirigent Marcus Kerpershoek. Het programma bevat lichte muziek die afkomstig is uit musicals, films en populaire muziek. Ook schuwt het orkest een uitstapje naar (licht) klassieke muziek niet uit. Vanzelfsprekend wordt ook marsmuziek gespeeld, want Adest Brass blijft een onderdeel van Drum- en Showband Adest Musica! 

Bijzondere optredens
Dit orkest van de muziekvereniging Adest Musica wordt ook regelmatig gevraagd voor bijzondere optredens. Zo trad Adest Brass afgelopen jaar diverse malen op in theater Carré in Amsterdam bij de show van Claudia de Breij. Ook voor 2020 is Adest Brass weer gevraagd om muzikale ondersteuning te verlenen bij deze show. Daarnaast staat in maart 2020 een prachtige muzikale show gepland met de Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek; Gé Reinders. 

Meespelen bij dit bijzondere eigentijdse orkest?
Dat kan, zij zoeken muzikanten die al wel enige ervaring hebben en zin hebben om muziek te maken zonder de grote druk van exercities en repetities. Staat het muziekprogramma je aan, vind je het leuk om mee te werken aan bijzondere optredens neem dan contact op met Petra Volwater: [email protected].

Of kom op maandagavond eens kennismaken met de leden van het orkest in het clubgebouw in ‘t Onderdak in Sassenheim. We repeteren van 19.45 – 21.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in