Sassenheim – De Adest- en Minikids is een onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica. De Minikids van Adest Musica is een speciaal programma ontworpen voor de allerjongste muzikanten. Het is daar mogelijk om al op 5-jarige leeftijd bij de Sassenheimse muziekvereniging muziek te komen maken.

Zaterdagochtend 26 januari start de club weer met een nieuwe ronde Adest- en Minikids. Annet van Kesteren, coördinator van o.a. de Adest- en Minikids, vertelt “Kinderen vanaf 7 jaar zijn bij Adest Musica van harte welkom om het Adest Kids programma te gaan volgen. In tien gratis oriënterende lessen maakt de jonge muzikant kennis met de muziekinstrumenten van Adest Musica en leert men de beginselen van het notenschrift. Een leuk en leerzaam programma!”.

Minikids

Kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen bij de Minikids van Adest Musica aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. Onder leiding van gediplomeerd docent Saskia Merbis gaan de kinderen aan de slag met een, voor de muziekvereniging, op maat geschreven programma waarin de kinderen op verschillende manieren met muziek maken en verschillende muziekinstrumenten in aanraking komen. Bij aanvang zullen de lessen één keer in de twee weken plaats vinden op de zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 11:00 uur in het SCC ’t Onderdak te Sassenheim. De lessen worden gegeven in kleine groepen van 10 kinderen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met blaas- en slagwerkmuziek en sluit naadloos aan op de eerste stapjes binnen de vereniging.

Aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected] of bezoek de website www.adestmusica.nl. “Bent u op zoek naar een leuke, gezellige en muzikale vereniging voor uw jonge muzikant, kom dan gerust een keer kijken op de zaterdagochtend. Kennismaken is de eerste keer altijd gratis. Wij hopen u met uw jonge muzikant begin februari te mogen verwelkomen voor op de lessen van de Adest– of Minikids!” sluit Annet van Kesteren af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in