Lisse – FC Lisse gaat nog zes spannende speelrondes tegemoet in de Tweede Divisie. Afgelopen zaterdag werd verloren van AFC, een directe concurrent, waardoor de nacompetitie nog lang niet is ontweken.

In Amsterdam trad een gehavend FC Lisse aan. De laatste weken zijn als dip aan te duiden en de ploeg wordt geteisterd door blessures. De hoop was dat de Lissenaren op voorsprong zouden komen, maar al na zeven minuten kwam men van een koude kermis thuis. Brian van der Werff zat mis bij het uitlopen waarna Raily Ignacio (AFC) de score opende.

Kansen waren er over en weer. Zo werd een schot van Martin van Eeuwijk in de zeventiende minuut tot corner verwerkt en Roel de Goede wist met een sliding een 2-0 achterstand te voorkomen. Tien minuten later werd de score alsnog verdubbeld.

In de tweede helft kregen de geelhemden meer grip op de wedstrijd, maar tegendoelpunten bleven uit. Een strafschop in de 71e minuut zorgen wel voor de 3-0. Na een spelerswisseling volgde wederom een opleving, welke van de zijlijn nu wel iets opleverde. In de blessure tijd wist AFC nog de 4-1 maken  en tikte FC Lisse nog de 4-2 aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in