foto Rose Marie Keijzer

Warmond – De werkzaamheden aan het wegvak vanaf de Bloemistendam tot en met de kruising Warmundastraat verlopen voorspoediger dan gepland. Hierdoor wordt het werk op maandag 17 mei al afgerond. 

Dit betekent dat men op 18 mei start met het tweede wegvak dat wordt aangepakt in het kader van de opknapbeurt van de Herenweg. De weg is dan afgesloten tussen de Warmundastraat en de Beatrixlaan, het kruispunt voor het bos van Krantz. Die werkzaamheden staan gepland tot 11 juni.

Als afsluiting van deze werkzaamheden wordt tegen die tijd over zowel het eerste als het tweede wegvak dat is aangepakt, een asfaltafdeklaag aangebracht en de definitieve belijning. Omleidingen worden met borden aangegeven. Warmonders die gebruik willen maken van het openbaar vervoer, worden met pendelbusjes naar Oegstgeest gebracht. In het najaar gaat juist die zuidelijke toegang tot het dorp op slot. Dan wordt namelijk de Warmonderhekbrug vervangen. Die werkzaamheden duren tot het voorjaar van 2022 en worden gevolgd door de aanpak van de overige wegvakken op deze route door Warmond: het traject Bloemistendam-Padoxlaan en de aanpak van de Sweilandstraat. De planning van deze werkzaamheden is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in