Voorhout – Foreholte speelde zaterdag de verre uitwedstrijd tegen Venlo. Na de 2,5 uur durende busrit waren de verwachtingen van de vele meergereisde supporters, gespind op een goed resultaat. Gezien de eerdere uitslagen was er de mogelijkheid tot een goed resultaat. Niets was minder waar. Na een nog ietwat acceptabele 13-9 achterstand bij rust was het na 2 x 30 minuten een afstraffing 29-18.

Foreholte startte goed. Scoorde als eerste en na een kwart wedstrijd was het 6-4 voor Venlo. Het liep niet echt bij de Voorhoutsen. Het baltempo was te laag en te voorspellend en verdedigend was de communicatie niet altijd zoals die moet zijn. Marisha vd Geest was de enige die met haar schot uit de tweede lijn zeven maal doeltreffend was. Rust 13-9.

Gezien de eerste helft was het wel duidelijk, dat de dames in de tweede helft wel uit een ander vaatje moesten gaan tappen om de winst naar Voorhout mee te nemen. Er gebeurde van alles in de tweede helft, maar de Voorhoutsen kregen de trein niet meer op de rails. Eerst werd de 13-10 nog wel binnen geschoten , maar binnen vier minuten stond Venlo op 18-10. Het team viel als los zand uit elkaar en het zelfvertrouwen zakte zienderogen verder weg. Halverwege de tweede helft was het 23-14 en het gat was geslagen. Door enkele tijdstraffen werd het allemaal nog rommeliger en Foreholte moest teleurgesteld toezien dat Venlo wel erg makkelijk aan de doelpunten kwam. Het laatste fluitsignaal kwam bij een 29-18 eindstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in