Agenten halen nat pak bij reddingsoperatie

Foto Flashlight Fotografie

Noordwijk – Twee agenten en enkele surfers hebben donderdagmiddag een gewonde surfer gered.

Rond 16.00 uur kwam de melding van een surfer in nood binnen bij de politie. Twee wijkagenten reden hierop naar afrit 1 aan de Koningin Astrid Boulevard. Inmiddels had de gewonde surfer al hulp gekregen van enkele medesurfers. De twee agenten aarzelden geen moment en gingen de zee in om te assisteren. Gezamenlijk brachten ze de surfer aan de kant.

Met onbekende verwondingen is de surfer overgebracht naar het ziekenhuis.

5 REACTIES

  1. Afgelopen week een mountainbiker, nu weer een surfer, in beide gevallen gelukkig goed afgelopen, maar wie betaalt de kosten van het inzetten van de diverse hulpdiensten, is mij onbekend, kunnen deze kosten verhaald worden? Lijkt mij nl niet meer dan logisch…..

  2. Jij kan toch ook vallen met de fiets of een aanrijding krijgen met je auto moet jij dat ook zelf betalen .Laat die gasten lekker sporten .

  3. Als Andere Jan straks depressief wordt van de hele dag achter het scherm zitten, of hij krijgt ziekelijk overgewicht, dan betaalt hij de behandeling ook zelf. Vindt ie niet meer dan logisch…

  4. Beste Piet, ik gun iedereen zijn sport, maar om nu deze risicovolle sporten ( surfen met windkracht 7 of hoger en het biken door het duin)te vergelijken met het deelnemen aan het verkeer gaat niet helemaal op! Het gebeurt toch steeds meer dat de hulpdiensten uit moeten rukken voor incidenten met surfers en kiters en zij heten niet allemaal Badloe of Langeree

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in