Noordwijk/Noordwijkerhout – Een groep agrarische ondernemers is tegen de komst van een ondernemersfonds in Noordwijkerhout. Het bedrijf Ditoplant verspreidde een enquête onder 217 actieve collega’s, waarvan ruim zestig procent reageerde. De uitslag: 96,2 procent is tegen zo’n fonds.

Vanaf volgend jaar zijn Noordwijk en Noordwijkerhout één gemeente, maar voor die tijd moet een deel van het beleid worden gelijkgetrokken. Een voorbeeld is het ondernemersfonds: in Noordwijk betaalt een groot deel van de ondernemers extra onroerend zaakbelasting. Via Ondernemersfonds Noordwijk worden verschillende projecten ondersteund, denk bijvoorbeeld aan sfeerverlichting tijdens de feestdagen.

Dit jaar nog moet de Noordwijkerhoutse gemeenteraad beslissen of ook Noordwijkerhoutse ondernemers verplicht financieel moeten bijdragen aan een fonds. Als het aan Ditoplant ligt komt er helemaal geen ondernemersfonds.

 

 

 

1 REACTIE

  1. Steeds meer groepen staan op tegen het onzalige idee om het mislukte Noordwijkse Ondernemersfonds te kopiëren naar Noordwijkerhout. Fijn dat onze buren zo verstandig zijn dit van tafel te vegen, want de resultaten tot op heden in Noordwijk zijn treurig. Hup Ditoplant! (en eerder al Bedrijvenpark Gravendam met 97,6% tegen!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in