Foto Google Streetview

Noordwijk – Albert Heijn Noordwijk wil op de zondagen in juli en augustus al om 10.00 uur openen, in plaats van om 12.00 uur. De vestigingsmanager heeft dat per brief gevraagd aan de gemeenteraad.

Volgens Albert Heijn willen toeristen op zondag graag vroeg hun boodschappen doen. In Noordwijkerhout en Voorhout zijn op zondag al verruimde openingstijden. De huidige winkeltijdenregeling in Noordwijk maakt het echter niet mogelijk dat winkels op zondag voor 12.00 uur de deuren openen.

Op verzoek van de Noordwijkse D66-fractie wordt het verzoek van AH besproken tijdens een commissievergadering op 23 januari.

5 REACTIES

  1. Het moet niet gekker worden eerst alberhein dan de Digros .Waar blijft d zondags rust Het is geen wonder dat mensen argresief worden geen momend in de week is er rust.Elke avond kan je boodschappen doen tot 8 uur ,Hebben ze dan nooit genoeg.

  2. Het lijken wel kinderen wat nw Houd heeft wil ik ook daar komen veel mensen van de campings wat hier komt heeft alles bij zich en voor die 5 a 10 dagen in het jaar dat het mooi weer is wat een smoes om open te gaan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in