Noordwijk – Vanaf 10 juni geldt er in de avond- en nachturen (tussen 19.00 uur en 09.00 uur) een alcoholverbod op een deel van het strand.

Dat laat burgemeester Wendy Verkleij weten aan de gemeenteraadsleden. Het alcoholverbod geldt voor het strandgedeelte tussen de strandpaviljoens B.E.A.C.H. en Witsand. Het verbod geldt niet binnen een horecagelegenheid (inclusief het daarbij behorende terras) gedurende de periode dat de horecagelegenheid is geopend voor bezoekers. In datzelfde gebied is het voortaan tussen 19.00 uur en 09.00 uur niet meer toegestaan om geluidsapparatuur af te spelen.

De burgemeester neemt deze maatregelen naar aanleiding van de overlast op het strand op 2 juni, waarbij politie ingezet moest worden.  Eventueel volgen nog strengere maatregelen.

8 REACTIES

  1. Welke overlast? En dit is een begin voor een geheel nachtelijk alcoholverbod voor het hele strand. Alles onder de corona spoedwet. Deze wordt ook na 1 september verlengd.. en komen we nooit meer vanaf.

  2. de hele ophef rond de ontruiming is ‘fake news’. het ‘verhaal’ is neergezet als excuus om bestuurlijke middelen in te kunnen zetten tegen ‘ongewenst publiek’. het is bedoeld om de ‘kwaliteit’ te handhaven en niet de ‘orde’.

  3. Je mag helemaal niets meer als je jong en een beetje wild bent tegenwoordig, is mevrouw Wendy
    niet jong geweest !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in