Hillegom – Alle politieke partijen in Hillegom zijn tegen het door Gedeputeerde Staten voorgestelde tracé van de Duinpolderweg.

Woensdag kwamen alle fracties bij elkaar. Wethouder De Jong gaat nu bekijken hoe de in de adviesgroep besproken varianten passen bij de Omgevingsvisie, dat is een toekomstplan voor Hillegom voor de lange termijn. Een werkgroep van raadsleden gaat daarna een gezamenlijke zienswijze op het besluit formuleren om ‘zo overtuigend mogelijk deze aanval op het dorp te kunnen pareren’.

De partijen hebben veel bezwaren. Een daarvan is dat nut en noodzaak van het doortrekken van de weg van Hillegom naar De Zilk nog te bezien valt. D66 deed verslag van de bijeenkomst op haar site.

1 REACTIE

  1. Is dit een koekje van eigen deeg?
    Gemeente Hillegom bekokstooft een voorkeurslocatie voor een school, zonder zich maar iets aan te trekken van de democratische mening van haar burgers…..

    Gedeputeerde Staten doet nu hetzelfde, beslissen over een nieuwe weg, al of niet noodzakelijk zonder zich maar iets aan te trekken van wat marginale gemeentelijke partijen en/of besturen wenselijk achten….
    Is dit een koekje van eigen deeg?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in