Foto: supportersclub Noordwijk

Voor VVSB uit Noordwijkerhout die onderaan staan in de 2de divisie mocht gisteren aantreden tegen FC Lienden, ondanks  diverse doelpogingen van beide teams werd er niet gescoord  en eindigde de match in 0-0 en blijft de positie op de ranglijst zorgen baren.

Koploper in de 3de divisie, vv Noordwijk, mocht dit weekend aantreden tegen laagvlieger Eemdijk en die maakten het Noordwijk nog behoorlijk lastig in het eerste uur van de match en kwamen zelfs nog op een voorsprong. Noordwijk voerde toen het tempo op en wist uiteindelijk via doelpunten van Emiel Wendt en Sabir Achefay (2x) met 1-3 te winnen.

FC Lisse ging goed van start thuis tegen Stedoco maar nadat de gasten de 0-1 maakten, ging het spelniveau van Lisse achteruit en werd er uiteindelijk  met 0-3 verloren.

Het Noordwijkse SJC ontving op de Lageweg ASWH en al snel werd duidelijk dat dit een lastige wedstrijd ging worden voor de manschappen van Sjaak Polak. Er werd gestreden door SJC, maar ASWH was een maatje te groot en dit werd uiteindelijk met een 0-3 uitslag bevestigd. Trainer Polak hoopt wel dat dit een wake up call is voor zijn spelers voor de derby aanstaande zaterdag tegen VV Noordwijk.

VV Hillegom gaat ook volgend seizoen verder met trainer Stefan Teeken, dit maakte voorzitter Han van den Hof bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in