Foto: Arjen Vervoort

Warmond – De inschrijving voor de 25e Warmondse Poldercross is geopend. Op vrijdag 24 augustus organiseert de Warmondse IJsclub voor de laatste keer het modderige loopevenement. Met muziek, een hapje en een drankje wordt een extra groot feest verwacht bij de start- en finishplaats op het ijsbaanterrein in de Veerpolder.

Vrijwilligers zetten een route uit van vijf kilometer, dwars door weilanden en sloten. Iedereen met een zwemdiploma kan deelnemen, alleen of in teams van vier personen. De start is om 19.00 uur. Voor kinderen van 10 t/m 13 jaar wordt vanaf 18.15 uur een wedstrijd over anderhalve kilometer georganiseerd.

Inschrijven kan tot een kwartier voor de start. Het kan ook tijdens de voorinschrijving op woensdag 22 augustus. Van 19.00 tot 20.30 uur is dat in het clubhuis van de WIJC. Om van de laatste editie een bijzonder feest te maken geeft de band The Backseat Window na afloop een optreden. Het feest begint op 20.15 uur als iedereen heeft kunnen genieten van een warme douche en duurt tot 1.00 uur ’s nachts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in