Foto website PvdI

Noordwijk – Alois Eberharter is de nieuwe kandidaat-wethouder voor de Partij voor de Inwoners. Dat heeft de partij zondag bekend gemaakt. Hij neemt de plaats in van Alfons Morssink die om persoonlijke redenen geen wethouder meer wil worden. Eberharter stond als nummer 4 op de kieslijst.

Eberharter, 53 jaar en inwoner van Noordwijk, is jurist, de laatste 11 jaar bij het ministerie van defensie. Hier hield hij zich o.a. bezig met de Wet Openbaarheid Bestuur, was hij adviseur transparantie en projectleider ‘Herstel menselijke maat’. Hij is geboren en getogen in Noordwijk.

7 REACTIES

  1. We zullen zien of hij het waar
    Maakt waar ze voor staan .Ik hoop niet alleen voor de rijken in Noordwijk

  2. Hij wordt geen wethouder RO. Maar ik denk niet dat er ettelijke miljoenen als vergoeding wordt betaald aan een ontwikkelaar die vervolgens ook nog eens ettelijke mlijoenen verdient aan het project waar hij zogenaamd een schadevergoeding voor had gekregen. Het was ook de partij vvor de inwoners samen met Bruisend Noordwijk die Gouden Regen BV niet alle vrijheid van onderhandelen wilde geven om goud te verdienen door paralel het onteigenings traject te laten lopen daar waren alle andere partijen tegen. Dat is democratie. De meerderheid van de burgers vind het prima om miljoenen beschikbaar te stellen. Dus dan moeten ze niet zeuren.

  3. Inderdaad mijnheer Eerhart. Eerst Alfons Morsink die niet voor het salaris van een wethouder gaat. Chapeau. En nu een man die voor transparantie is en bij defensie heeft bijgedragen om in ons land in vrijheid te kunnen leven. Wat hebben de mensen die niet op de PvdI hebben gestemd een spijt. Want wij hebben nog veel meer toppers.

  4. Het is opmerkelijk dat zo’n goed opgeleid persoon als Alois Eberharter zich leent als wethouder voor de PVDI. Ik denk dat Alois een stroman is en zich laat leiden door de top van de PVDI. Ach….daar zal financieel genoeg tegenover staan.

  5. Meneer Brandjes, ik diende bij 41ZVE, huzaren van Boreel in Seedorf Duitsland, 18 maanden. Ik diende ook om ons land in vrijheid te laten leven, maar ik heb er geen spijt van dat ik niet PVDI stemde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in