Arbeidsmigranten als antikraak in Mariënhaven

Foto Rose Marie Keijzer

Warmond – De ontwikkelaar van de plannen rond het voormalige verpleeghuis Mariënhaven in Warmond wil tijdelijk 21 arbeidsmigranten huisvesten in gebouw Kompas achter het hoofdgebouw van Mariënhaven.

Mariënhaven wordt momenteel verbouwd tot zorgeenheden. De bedoeling is dat het achter het hoofdgebouw gelegen gebouw Kompas wordt gesloopt, zodat daar de nieuwbouw voor het plan Mariënhof kan worden gerealiseerd. Mariënhof omvat de bouw van appartementen. Zolang Kompas echter nog niet gesloopt wordt wil de ontwikkelaar tijdelijk 21 arbeidsmigranten als antikraak in het gebouw huisvesten.

Voordat B&W echter een besluit neemt over het nu door de ontwikkelaar ingediende verzoek, dient er eerst overleg plaats te vinden met omwonenden. Dat heeft B&W aan de ontwikkelaar laten weten. Pas daarna wil B&W een beslissing nemen over het verzoek voor de tijdelijke huisvesting van de arbeidsmigranten.

1 REACTIE

  1. Het is jammer ik zoek een plek om daar te kunnen schilderen maar het is niet toegestaan en woon in Mariengaarde dus ernaast….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in