Foto: politie

Noordwijk – In een pand aan De Scheysloot zijn dinsdag twee kleine hennepkwekerijen en de benodigdheden voor een synthetisch drugslab aangetroffen. De bewoonster en haar partner zijn aangehouden.

Agenten kregen onlangs de woning, de bovenverdieping van het pand, in het vizier en besloten een onderzoek in te stellen. Met een warmtebeeldcamera werd vastgesteld dat er van deze specifieke woning meer warmte afstraalde dan van de omliggende panden. Ook bleek het stroomverbruik afwijkend te zijn. Op basis van deze bevindingen werd ingegrepen. In twee kasten bleek hennep te worden gekweekt waarop de 48-jarige bewoonster werd aangehouden. Ook haar partner die even later aankwam, een 59-jarige Noordwijker, werd aangehouden. Tijdens de doorzoeking van het pand troffen agenten vervolgens in de bedrijfsruimte op de benedenverdieping alle benodigdheden voor een synthetisch drugslab aan, waaronder apparatuur, ketels en chemicaliën.

Alle spullen voor het drugslab en de hennepkwekerijen zijn ontmanteld en afgevoerd. Een auto en een aanzienlijk geldbedrag werden in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in