Foto PB

Noordwijk – Een Arrivabus is woensdagavond op de Nieuwe Zeeweg ter hoogte van de hockeyvelden bekogeld. Daarbij sneuvelde een ruit. Dat meldt de chauffeur van de bus op Facebook.

Donderdagavond was het op dezelfde plaats weer raak. Ditmaal werden bij de bus van een collega twee ruiten ingegooid. Bij beide vernielingen bleef de schade beperkt tot de gesneuvelde ruiten, niemand raakte gewond door rondspringende glassplinters. De chauffeur roept getuigen van de voorvallen op dit te melden.

Er wordt aangifte gedaan bij de politie.

8 REACTIES

 1. Zoiets hoort levenslang thuis in tbs-kliniek. Na eerst alle schade te hebben verhaald op overwaarde huis of uitkering van ouders. Zo zonde. Zijn mooie en schone bussen met zeer vriendelijke chauffeurs. Altijd heerlijke ontspannen sfeer aan boord. Alsof je de heerlijke jaren ’80 binnenstapt. En dan opeens dit. Dus snel verwijderen uit de samenleving. Wordt toch nooit meer iets.

  • Vanmiddag gemeente gebeld met de vraag wat burgemeester hier tegen gaat doen. Waren niet op de hoogte en vonden het maar een vreemde vraag. Daar maar bij gehouden voordat ik thuis word opgehaald.

    • Burgemeester is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de gemeente. Hier is duidelijk iets helemaal mis. En daar hoort een burgemeester op te treden. Niet alleen bij het afsluiten van een parkeerterrein vanwege corona.

 2. Gedrag van mensen in het Algemeen en in dit bijzonder!
  Het duurt voor sommigen te lang , de maatregelen van kabinet .
  Ook aanpak van handhavers wordt teveel genoemd .
  Bij supermarkt in rij gestaan, 2 vrouwen in gesprek: ik ga die mondkapjes niet dragen hoor krijg het veel te benauwd.
  Gedrag en verveling .

  • Rondspringende glassplinters…..Als je zoiets doet ben je heel erg ziek. Ik neem aan dat de burgemeester intussen de buschauffeurs heeft bezocht en op de achtergrond alle veiligheidsmaatregelen heeft getroffen. Ik zal zekerheidshalve deze week een Wob-verzoek uitzetten. Van keihardwerkende dienstverleners blijf je gewoon af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in