Lisse/De Zilk – Online tuinspecialist Bakker is failliet. Vrijdag werd de surseance van betaling, die het bedrijf eerder kreeg, bij de rechtbank omgezet in een faillissement. Het vinden van een overnamekandidaat zou niet zijn gelukt.

Bakker Hillegom, in 2016 omgedoopt tot Bakker, werd in 1945 opgericht door Piet Bakker en is nog steeds in handen van de familie Bakker. De nieuwe naam had alles te maken met de verandering van postorderbedrijf naar webwinkel, die het bedrijf in 2014 inzette.

Het bedrijf, dat zichzelf de grootste tuinspecialist in Europa noemt, is actief in 21 landen. Er werken 635 mensen bij Bakker.

5 REACTIES

  1. Helaas voor mij, bestelling zal nooit meer komen en mijn geld ook niet meer terug.
    Ik was zo onfortuinlijk om vrolijk op 24 jan. iets besteld te hebben…..

  2. ja, en hun site staat nog altijd open voor bestellingen EN TE KUNNEN BETALEN, schandalig, ik zal ook mij bestelling en centen niet krijgen

  3. Kan ook niet anders zijn!!, Als zij niet na komen wat zij de mensen beloven met o.a. prijzen die niet afgehandeld worden en bestellingen niet aankomen en te kleine plantjes versturen waar men niets aan heeft, en zij als er problemen zijn zich niet meer laten horen en niets ondernemen om de waarheid neer te zetten, ben je gedoemd om failliet te gaan, niets anders dan de waarheid!!!

  4. Schandalig dat de website nog steeds aktief is,je kan gewoon bestellen maar er komt niets gelukkig nog niet betaald.Intussen een ander gevonden Bakker kan de pot op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in