Archieffoto

Noordwijk – Een ondernemer aan de Hoofdstraat baalt enorm van de fietsenstalling voor zijn winkel.

Hij wil graag, dat die objecten verdwijnen, zodat er weer een vrije doorloop komt en klanten vanaf de middenwandelstrook naar zijn winkel kunnen gaan. ,,Prima en logische plekken voor het stallen van fietsen zijn bij de toegangswegen van de winkelstraat en bij de parkeerplaatsen.’’ Het college van burgemeester en wethouders wijst dit verzoek af.

Daarom roept de ondernemer nu de hulp in van de gemeenteraadsleden. Hij wil graag, dat de fietsstallingen zo worden aangepast, dat het winkelend publiek toch makkelijk de winkel kan bereiken.

2 REACTIES

  1. Dag Echte Noordwijkers ,
    De mensen in het Algemeen en Noordwijkers in het bijzonder kijken Niet meer naar gebodsborden of gebiedsdelen.
    Aan begin en eind staat toch duidelijk : tot 12:00 pm mag je de de fiets neerzetten anders zet je de fiets of scooter in Bom of Maarten kruytstraat .
    Maar de gemeente heeft de mogelijkheid gegeven voor COVID-19 tijd om fiets nietjes en banken neer te zetten.
    Daar hoort politie en handhaving op te letten .

  2. Toch ruimte zat in die hoofd straat laat ze maar een pot met geld maken of een paar huizen slopen kunne ze daar een fietsenstalling maken je wil niet weten wat die Hoofdsraat de gemeenschap al gekost heeft miljoenen en maar blijven klagen .Paarkeerplaatsen 7miljoen water afvoer 2miljoen wat een geneuzel de klanten komen toch wel binnen.Als ze wat willen kopen .PSEn de meeste gaan toch naar Lisse daar kan je nog gratis parkeren en het is er nog gezellig ook .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in