Bollenstreek – Scholing, woonruimte, bedrijfsruimte en mobiliteit in de Bollenstreek vormen de vier speerpunten van Bedrijfsleven Bollenstreek. Dat is de koepelorganisatie van de vijf ondernemersverenigingen uit de streek. Een blik achter de schermen:

Er is contact met diverse vervolgopleidingen, zoals MBO Rijnland over de combinatie van leren op school en op de werkplek en over stageplekken.

Bedrijfsleven Bollenstreek streeft naar een percentage van 30% voor sociale huur- en koopwoningen. Zo kunnen praktisch geschoolde werknemers ook wonen in de streek, zo nodig in hoogbouw.

Daarnaast zet de koepel zich in voor het vernieuwen van verouderde bedrijventerreinen en het creëren van nieuwe.

Voor de onsluiting van de Bollenstreek worden twee routes voorgelegd aan de achterban. Ook wordt hierover gesproken met provincie, Holland Rijnland en de lokale politiek.

Wie een bijdrage wil leveren aan de genoemde speerpunten als ondernemer of als bewoner is van harte welkom een reactie te plaatsen op bedrijfslevenbollenstreek.nl.

1 REACTIE

  1. Ik zie iemand die praktisch geschoold is straks in de zuid wonen en al die zogenaamde hoog geschoolde in de hoog bouw.Waarom moet een arbeider in de hoog bouw wonen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in