Noordwijkerhout – De nazaten van Hein Pennings zijn te boek gesteld door amateur-genealoog Bert Hogervorst.

In het ontmoetingscentrum van Puyckendam werd het boek gepresenteerd in aanwezigheid van vele familieleden. Oudste nazaat Piet Pennings kreeg het eerste exemplaar overhandigd en ook was er een voor Charles Horsthuis, die hielp bij de totstandkoming van het boek.

Reeds jaren stelt Bert Hogervorst genealogische boeken samen over de meest voorkomende Noordwijkerhoutse families. Het boek over de familie Pennings is de 19e in de reeks. Voor zover nog niet uitverkocht, zijn de boeken verkrijgbaar bij het museum van de stichting Noordwijkerhout van Toen aan de Zeestraat 3A, www.noordwijkerhoutvantoen.nl

1 REACTIE

  1. u mooi boeiend.ik heb tevens ene Jan Warmerdan gezien grappig en met Luus v.d. Berg en nog een stel naar de Noordwijkerhoudse kermis geweest.Hij werd Jan de Pap genoemd.Ik vond hem wel aardig.ik dacht dat zijn echte naam zo was,ik hield helemaal niet van pap.Henk v.d. Berg gezien met Jo Pennings.Ik heb spijt dat ik geen fam.fotos heb gestruurd.Ik was in deze periode aan het revalideren in het zorghotel Revitel van een gebroken arm.sinds kort mag de sling af en dan gaat het noch langzaam.Fietsen gaat ook niet meer.Dus het boek is mij zeer dierbaar.Ik heb geen thuishulpmeer.Zij waren mij dankbaar het is onzettend druk in vakantie tijd.Hartelijke groeten Nel Pennings Pieterse Dochter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in