BeweegFIJN en Walking Football op sportpark Duinwetering

Noordwijk – Woensdagochtend is dé beweegochtend voor senioren op sportpark Duinwetering. Walking Football is al geruime tijd een succesvolle activiteit, BeweegFIJN gaat na een succesvole proefperiode weer van start op 1 september.

BeweegFIJN biedt een gevarieerd beweegaanbod op ieder niveau. De lessen, gegeven door buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk, zijn geschikt volwassenen met of zonder beweegervaring. Het plezier staat voorop en het uiteindelijke doel is dat de deelnemers structureel meer gaan bewegen. De lessen worden buiten gegeven, sportieve kleding is wenselijk. Inschrijven voor BeweegFIJN kan via www.noordwijkactief.nl. Vragen kunnen worden gemaild naar [email protected] Kennismaken is gratis, bij blijvende deelname kan een strippenkaart aangeschaft worden met 12 strippen voor € 30.

Omdat Walking Football bedoeld is voor senioren zijn de regels van het spel op de leeftijd aangepast. Zo mag er niet worden gerend. Het gaat bij Walking Football vooral om het met elkaar bewegen en plezier hebben. Ook hier is kennismaken gratis, bij blijvende deelname is lidmaatschap van vv Noordwijk vereist. Voor een bedrag van € 125 kan dan ook toegang verkregen worden tot de wedstrijden van Noordwijk 1. Informatie bij Leo Kruithof, via [email protected]

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in