De plek aan de Bronckhorststraat waar de nieuwe supermarkt zou moeten komen (foto: archief).

Noordwijk – Bewoners van Noordwijk-Binnen zijn de parkeeroverlast helemaal zat. In een brief aan het college komen ze met oplossingen.

De omwonenden pleiten voor minder blauwe zones, zodat mensen hun auto langer kunnen parkeren. Met een kiss&ride zone en betere wegmarkeringen zou het verkeer op de Bronckhorststraat ook ontlast kunnen worden. En wanneer de huurders en het personeel van Dirk hun eigen auto’s gratis in de Dirk parkeergarage kunnen zetten, zou dat veel parkeerruimte in de buitenomgeving schelen, zo stellen de omwonenden.

Het college laat weten, met de bewoners in gesprek te gaan en zal later aangeven of de voorgestelde maatregelen wel of niet mogelijk zijn.

4 REACTIES

  1. Ja en straks nog een supermarkt er bij maar ze vergeten dat er ook geparkeerd en gelost moet worden .Dan wordt het helemaal een bende.Maar ze zijn in Noordwijk al een paar jaar bezig met een circulatie plan .Dus het zal wel goed komen of niet .

  2. De Digros had moeten laden via de Weteringkade maar dit is door de juiste contacten en of vriendjespolitiek teruggedraaid. Want dat kostte 5 min meer tijd. Het gebied rond het laatste stukje Gooweg is al jaren overbelast en de stoep komt omhooggedrukt. De gewilde en zeer praktische uitweg van de wijk Boechorst is al jaren en een paar keer wel /niet / wel dichtgemaakt door toedoen van Kerkstraatondernemers om te voorkomen dat bewoners te makkelijk boodschappen bij de Aldi of AHXL zouden doen met het argument voor overstekende voetballertjes. Maak die weg open ..zet er alleen in weekenden een automatische paal. In de hele wijk is het razend druk door dit geintje.

  3. Die terHark heeft het alleen maar druk met parkeren op zee naar Noordwijk binnen wordt niet gekeken.Dt is niet interessant voor de VVD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in