De wijk Zeeburg in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Wijk Zeeburg moet klimaat adaptief worden ingericht en daar zijn de bewoners ongerust over. Zij stellen hierover vragen aan het college.

De bewoners schrijven dat aspecten zoals parkeren en verkeersveiligheid ondergeschikt gemaakt dreigen te worden in de herinrichting. Ook uiten de bewoners kritiek op het groenbeleid van de gemeente. De gemeente zou jarenlang structureel onvoldoende onderhoud hebben gepleegd.

4 REACTIES

 1. Als je de hoeveelheid klachten bekijkt dan moet het wel een niet al te snugger persoon
  zijn die dit heeft bedacht, hij of zij zal wel heel veel gestudeerd hebben maar heeft er niet veel kijk op.
  Ik druk me erg voorzichtig uit anders word het weer niet geplaatst door Bo.

 2. Problemen zijn terug te voeren op het ruimtegebruik in de jaren 80 vorige eeuw. Hypotheekrentes tot 13%, projectontwikkelaars die failliet dreigde te gaan en een gemeentebestuur, dat toestond om te verdichten. Is vooral gebeurd in tweede fase Zeeburg. Kleine kavels en krappe buitenruimte. Nu veel ruimteclaims voor beperkte ruimte ofwel we zitten in een “gebakken peren”-scenario.

 3. Mnr ter Hark gaat uit dat er in zulke wijken maar een parkeerplaats per woning zat is .Als je naar de zeeweg kijkt bij die witte huizen hebben ze een oprijlaan en nog twee parkeerplaatsen voor de deur .En dat is het zelfde bij de Hoge weg hoe kan dat betalen die meer belasting .Of zijn het allemaal VVD ers .En in de Raadhuis straat wonen geen mensen die een auto hebben .Dit wordt allemaal gezegd op dat gemeente huis .Dus Zeeburg hou de vinger aan de pols . Want voor dat je het weet kan je je auto aan deGooweg zetten .

 4. Graag een parkeergarage onder dat grasveld in het midden van de wijk.

  Alleen invaliden, gehandicapten en 65+ een ontheffing om bij de woning te parkeren.

  Zo wordt er ook gewerkt aan de doelstellingen m.b.t. gezondheid. Hebbie um?

  Graag gedaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in