Noordwijk – Bijna twintig jaar nadat de gemeente Noordwijk een prijsvraag uitschreef, mag de heer Akkerhuis, winnaar van die prijsvraag, binnenkort woonvoorbereidingen treffen in zijn watertoren. 

Door de jaren heen had de gemeente de watertoren nog altijd niet definitief geleverd. Buren waren het fel oneens met de plannen om van het bovenste deel van de watertoren een woonruimte te maken. Ook bleek de toren in 2014 door duivenpoep ernstig aangetast te zijn. Akkerhuis heeft al beloofd, om alleen in het onderste deel van de toren te gaan wonen. Het college wil de watertoren nu definitief overdragen aan de koper. 

Akkerhuis kan dan namelijk alvast het noodzakelijke onderhoud doen aan de watertoren. Hij heeft beloofd, dat er geen zaken plaatsvinden waarvoor een omgevingsvergunning nog niet is afgegeven. 

5 REACTIES

  1. Bart,
    Superbericht. Net als Ab v.d.Wiel, Meelfabriek Leiden, heb jij hetzelfde uithoudings-/doorzettingsvermogen.
    Chapeau.

  2. Beste John er gaat een gezin wonen zolang je niet in je blote kont buiten wil gaan liggen zal dat zeur argument over verlies van privacy wel ernstig meevallen. En anders kun je beter op een onbewoond eiland gaan wonen.

  3. John. Ik heb in mijn rijtjeshuis ook geen algehele privacy in mijn achtertuin. Ik weet bijna zeker dat er bij jou ook buren zijn die vanuit hun slaapkamerraam zo in jouw tuin kunnen kijken. Buiten dat, hoe erg is het als iemand je ziet zitten in je tuin?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in