Noordwijk/Bollenstreek – Het historische pand aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen (voormalig ABN AMRO-gebouw), is de nieuwe ontmoetingsruimte van Bewust Bollenstreek.

Iedere dinsdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur is er een Bewust Inloop, om anderen te ontmoeten, een goed gesprek, een kopje thee, een boek lezen, of anders. Vrijdag 17 juli wordt de ruimte feestelijk ingewijd met een Bewust Café mét live muziek van Hans Elzinga. Van 20.00-22.00 uur zullen Annette Damman (talentcoach Licht-op-Talent) en Petra Meiburg (natuurcoach) de bezoekers inspireren en aanzetten om met elkaar te praten over het thema ‘dankbaarheid’. Entree € 10 inclusief thee en lekkers.

Meer informatie en reserveren via de agenda op www.bewustbollenstreek.nl

6 REACTIES

  1. De coaches moeten wel worden betaald, we kunnen schijnbaar niet meer zonder, als iemand tegenwoordig ontslag krijgt( wat ik overigens niemand toewens!) worden ze maar coach/ZZP, bij een volgende crisis, wordt hier als eerste op bespaard, met als gevolg……..

  2. Tien euro daar komt niemand weg gegooid geld . Een goed gesprek als ze in het dorp lopen durven ze niet eens aan te kijken .Wie zit hier nou op te wachten .

  3. Angela is waarschijnlijk ook één van de vele coaches, die geld moet verdienen en nu gratis reclame gaat maken via de Bollenstreek omroep, slimme coach!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in