‘Bezoekers moeten parkeren bij Fort Marina’

foto Warmond aan de Kaag

Warmond – Bewoners van de Burgemeester Ketelaarstraat in Warmond zijn de parkeeroverlast in hun straat en in omliggende straten zat.

Tijdens mooie zomerse dagen staan de hele Burgemeester Ketelaarstraat en veel omliggende straten vol met geparkeerde auto’s, die daar veelal zijn neergezet door bezoekers van jachthaven Fort Marina. Daardoor is het voor de bewoners zelf niet meer mogelijk om een parkeerplekje te vinden. Dat stoort de bewoners des te meer omdat het parkeerterrein van Fort Marina, dat is afgesloten voor niet-leden van de jachthaven, op deze dagen vaak voor een groot deel leeg is. Leden kunnen daar wel gebruik van maken, maar bezoekers niet.

Wethouder Heleen Hooij bevestigt dat het parkeerterrein van Fort Marina geen openbaar terrein is, zo liet zij dinsdag tijdens de vergadering van de raadscommissie Ruimte weten na vragen hierover van CDA-raadslid Gerben Dijkstra. Zij gaat na of het parkeerterrein voortaan niet alleen voor leden, maar ook voor bezoekers van de jachthaven opengesteld kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in