Noordwijk – De bezwaren van omwonenden en wijkvereniging de Zuid tegen een dakopbouw van het Vesper Hotel aan de Koningin Astridboulevard zijn afgewezen. De dakopbouw maakt uitbreiding van het hotel met 8 kamers mogelijk. Een bezwaarschriftcommissie heeft de bewaren afgewezen. Dat oordeel is door het college van B & W overgenomen. Wel moest er nog aanvullende informatie gegeven worden over de hoteluitbreiding. Dat ging over bezonning, parkeeroverlast en stikstofuitstoot. Dat heeft niet geleid tot honorering van de bezwaren. Volgens een rapport ontstaat er geen parkeeroverlast en verder voldoet de dakopbouw aan alle regels.

2 REACTIES

  1. En terecht! Gewoon een tik op de vingers van de wijkvereniging de Zuid en omwonenden, die menen dat deze wijk een vrijstaat is waar zij het voor het zeggen hebben! NIET dus!

  2. Goed zo ze denken daar dat ze alles voor me kaar krijgen .Die kak bende .Er staan nog een paar villa’s leeg waarom mogen daar gEen asielzoekers in maar wel in de gewone wijken van Noordwijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in