Noordwijk – De nieuwe sportnota ‘Sport beweegt Noordwijk 2022-2025’ is 8 december besproken in de commissie Welzijn en wordt een hamerstuk op de raadsvergadering van december.

De speerpunten van de nota zijn: een leven lang bewegen, toekomst bestendige verenigingen, mooie sportplekken en dat iedereen kan meedoen. Voor de ambities stelt de gemeente structureel 47.500 euro extra beschikbaar. Met de nota wil de gemeente inwoners meer aan het sporten krijgen.

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat het geld eerlijk wordt verdeeld. Er is door de gemeente i.o met Welzijn Noordwijk dit najaar een cursus valpreventie gestart om ouderen te trainen hoe om te gaan met deze, vooral bij ouderen een veel voorkomend probleem met vaak ernstig letsel tot gevolg. Nu deze cursus op zijn eind loopt en ons al veel geleerd is,werd ons bij navraag aan de zeer bekwame trainer, verteld dat de cursus geen vervolg krijgt. De reden de subsidie wordt niet verlengd! Dus gemeente, Sportraad en WSN ga hier wat aan doen voor de kwetsbare groep ouderen. Geld hoeft toch geen probleem te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in