Sassenheim – De Oranjevereniging Sassenheim heeft ook dit jaar, in nauwe samenwerking met restaurant Op Eigen Wijze, weer een bijzonder kerstdiner georganiseerd op derde Kerstdag. Uitgenodigd waren 56 mensen voor wie Kerst dit jaar even niet het feest was dat het eigenlijk zou moeten zijn. Door de belangeloze samenwerking met Tarek el Shafey konden de gasten op 27 december genieten van een driegangenmenu. Alle aanwezige kinderen werden door de Oranjevereniging verwend met leuke Hollandse spellen. Zo konden de Syrische kinderen naast de Hollandse gastvrijheid ook kennismaken met typisch Hollandse spellen als Monopoly, Twister en Mens erger je niet.

Dit jaar was het gezelschap heel divers samengesteld, van jong tot oud, Nederlanders en medelanders. De Oranjevereniging had de uitnodigingen gestuurd in overleg met diverse Sassenheimse welzijnsorganisaties, waardoor deze mooie mix tot stand gekomen is.

Bij het naar huis gaan werden de gasten nog verrast met een Goodiebag, met daarin o.a. overheerlijke chocolaatjes van De Koffiemeulen, zodat de gasten ook nog een blijvende herinnering kregen aan deze warme avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in