Lisse – Het Dorpshart Lisse heeft een regionale aantrekkingskracht en Omroep Bo richt zich op de gehele Bollenstreek. Reden voor Dorpshart en Bo om een bijzondere samenwerking aan te gaan. Activiteiten voor het winkelend publiek, verbeteringen aan de omgeving, nieuwbouw. Dorpshart Lisse is voortdurend in beweging.  

De ontwikkelingen stapelen zich op en zijn zeer de moeite waard om extra aandacht aan te besteden. Reden voor Dorpshart Lisse en Bo, de omroep van de Bollenstreek, om een samenwerking aan te gaan waarbij ze veel aandacht aan elkaar gaan besteden. Bo gaat regelmatig een tv-programma maken over Dorpshart Lisse. Alle activiteiten komen daarin langs, maar ook alle bouwontwikkelingen. Het programma zal uiteraard via de sociale media overal te zien zijn.  

Wethouder Kees van der Zwet laat ook de gemeentelijke interesse blijken in het Dorpshart door elke editie een bijdrage te leveren. Kortom: het wordt een programma dat zeer interessant wordt voor alle Bollenstrekers. Dorpshart Lisse zal op zijn beurt omroep Bo promoten. In het bijzijn van wethouder Kees van der Zwet werd een intentieovereenkomst getekend waarin alle activiteiten zijn benoemd. Namens Dorpshart Lisse waren daarbij aanwezig centrummanager Eva Rusman en Dorpshart-voorzitter  Evert Vrijenhoek. Namens Bo hoofdredacteur Ard Zandbergen en stagiair Creative Business Daan Aartman die tekent voor de programma-opzet. De samenwerking is te danken aan het initiatief van John van der Tol, werkzaam bij de gemeente Lisse en vrijwilliger van omroep Bo. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in