Bollenstreek – Een nieuwe actie in het kader van het Hartverwarmende alternatieve corsoprogramma: een fotowedstrijd.

Corso, bolbloemen, mensen, voorjaar. Die combinatie is bijzonder fotogeniek. Er zijn vier categorieën waarin kan worden meegedaan aan de fotowedstrijd: (semi)professionals, social influencers, jeugd (tm 14 jaar) en archief (beeld van voor het jaar 2000). Foto’s kunnen tot 1 mei onder vermelding van naam, categorie en toelichting worden gemaild naar [email protected]. Het liefst als JPG of JPEG-bestand van tussen de 2 en 16 MB. Als je deelneemt in de categorie socials, vergeet dan niet de tag #bloemencorsobollenstreek.

De winnende inzendingen worden gepubliceerd in alle media-uitingen van Bloemencorso Bollenstreek en opgenomen in de tentoonstelling 75 jaar Bloemencorso Bollenstreek in 2022. In de categorie jeugd is er bovendien een mooie polaroidcamera te winnen.

1 REACTIE

  1. Dus geen wedstrijd voor de gewone amateurfotograaf ? Let er ook op dat bij inzending ( Alle ingezonden content mag door het Bloemencorso worden gebruikt on- en offline.) dus al win je niets kunnen zij de foto’s gewoon gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in