Bo geselecteerd voor project met NOS

Bollenstreek – Bo, de omroep van de Bollenstreek, is geselecteerd voor een nieuw project samen met de NOS en de regionale omroepen. De NOS gaat 70 journalisten full time plaatsen bij lokale omroepen. Het gaat om een project om de lokale journalistiek te versterken gefinancierd door het ministerie van OCW. Het project heeft de duur van één jaar. De journalisten komen in dienst van de NOS, maar zullen in de praktijk worden aangestuurd door de hoofdredacteur van de lokale en regionale omroepen. Het is een van de projecten om achteraf te kunnen beoordelen hoe de toekomst en financiering van lokale omroepen als derde laag van de publieke omroep er uit moet komen te zien. Bo werkt al samen met Omroep West, daar komt nu de NOS bij.

Solliciteren kan via https://www.lokalejournalistiek.nl/

6 REACTIES

  1. Geweldige kans voor Bo. Eindelijk een beetje erkenning voor de lokale omroep die in de Duin- en Bollenstreek toch al onder druk staat.

  2. De staatscensuur, gaat zich nu ook over de kleinste ontfermen, krijgen we nu eerlijke en transparante informatie???
    NOS (lees jip en janneke) staat bij mij al een jaar uit, angst en verderf zaaien kunnen ze,bangmakerij en eenzijdige belichting, die niet onderbouwd word. Hopelijk krijgen we straks EERLIJK bericht, over de gevolgen van de vaccinaties!

  3. Dan zullen kritische berichten voortaan wel helemaal in de ban worden gedaan. De NOS is bang voor weldenkende mensen want die snoer je niet zo snel de mond.

  4. Fantastisch voor DE Omroep van onze bollenstreek. Dit zal redactioneel een grote en positieve boost geven aan de verslaggeving in de regio. En dat is goed BO en voor de Bollenstreek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in