Bollenstreek – Het Bo-radioprogramma BoBizzNizz besteedt woensdag 8 juli aandacht aan een groep ondernemers uit de Bollenstreek die de Stichting Centraal Ondernemersloket Bollenstreek (SCOB) hebben opgericht. Directe aanleiding was de coronacrisis, waardoor bedrijven en ondernemers in moeilijkheden kwamen. De SCOB staat deze bedrijven terzijde met advies en hulpverlening. Te gast is Cor Vork.

De Greenport OntwikkelingsMaatschappij (GOM) is alweer een aantal jaren actief om de verrommeling in de Bollenstreek op te lossen. GOM-directeur Onno Zwart is uitgenodigd om eens toe te lichten hoe dat nu precies werkt. Wie kunnen een beroep op de GOM doen, wat is er tot nu toe gerealiseerd, hoe werkt de GOM samen met de Greenport en wat wil het GOM nog bereiken?

Minister Grapperhaus maakte onlangs bekend dat hij bij fraudeonderzoek in bedrijven meer wil inzetten op zelfonderzoek. Vooral omdat de opsporingsdiensten en het OM te weinig capaciteit hebben. Maar loopt dat dan wel goed, of is het de slager die zijn eigen vlees keurt? Huisjurist Vincent Breedveld beantwoordt vragen hierover.

Naast deze onderwerpen ook ondernemersnieuws in BoBizzNizz aanstaande woensdag. Het zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek is woensdagavond te beluisteren vanaf 20:00 uur, via 105.3 FM. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in