Bollenstreek – BoBizzNizz: hét zakenradioprogramma voor de Duin- en Bollenstreek kan eindelijk terug naar ‘normaal’ in haar nieuwe uitzendstudio.De intelligente lockdown op 15 maart, betekende voor BoBizzNizz dat er niet langer gasten konden worden ontvangen in de uitzendstudio van Bollenstreek Omroep in Noordwijk. Drie maanden lang was het team gedwongen om ondernemers telefonisch in de uitzending te halen. Aan die periode zonder het gebruikelijke tafelgesprek komt een einde.

Wethouder Jan van Rijn van Hillegom vond in zijn gemeente een nieuwe locatie voor het team. Hij benaderde Rabobank-directeur Paul Groen, die graag een ruimte in zijn bankgebouw aanbood. Presentator Dennis van der Voort daarover: “al enige tijd hadden wij beschikking over eigen studio-apparatuur, maar nog geen locatie. Het aanbod van wethouder Van Rijn en directeur Groen kwam ook als geroepen. Wij zijn er zeer dankbaar voor!”. Vanaf woensdag 24 juni worden de uitzendingen van BoBizzNizz live gemaakt vanuit Hillegom. Uiteraard op het gebruikelijke tijdstip, woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur, en weer in complete teambezetting dus met presentatoren Dennis van der Voort, Joep Derksen en Esther den Hertog, regisseur John van der Tol en technicus Peter Kapel. 

De officiële opening van de BoBizzNizz-studio zal worden verricht door wethouder Jan van Rijn. Hij is samen met Rabobank directeur Paul Groen en sponsor van de geluidsverbinding Jeroen van Oosterom van Mirage ICT te gast.De uitzending is te beluisteren via https://www.bollenstreekomroep.nl/live_radio/, op Ziggo-kanaal 43 of na afloop online via www.soundcloud.com/bobizznizz. Voor meer informatie: www.bobizznizz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in