Noordwijk – Je kind verliezen, het is de grootste angst van ouders. Patty Zoet overkwam het onvoorstelbare: haar dochter Jolijn overleed.

Ze schreef er een boek over: “Overleven, kleine verhalen over groot gemis”. Zoet interviewde hiervoor zeven ouders die net als zij een kind verloren. De ouders delen in de verhalen hun verlies maar staan vooral stil bij het leven erna: hoe ga je om met je omgeving die niet weet hoe ze je moeten benaderen? Hoe pak je je werk weer op? Wat doe je met feestdagen zoals Sinterklaas? Ook blikt Patty Zoet terug op haar eigen situatie.

Het boek wordt op zondag 10 november gepresenteerd in restaurant Langs Berg en Dal. De opbrengsten van het boek gaan naar Freya, de vereniging die zich inzet voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

1 REACTIE

  1. Ga het boek lezen,zal me even voorstellen.
    Ada van Steijn woon in de Zilk 71 jaar in de jaren 1976 1980, 3 maal dood geboren kind verloren alle zwanger schappen ruim 30 weken.Dus na 3 baby’s geen aandacht of enige opvang.met lege handen.
    Volgende stap adoptie ruim 4 jaar wachten pff ,toen 2 kinderen uit India kunnen adopteren.Ging goed blij mee.
    Vergeten doe je het niet, maar er was in die tijd geen enkele begeleiding,weet nog dat gynaecoloog zei mevr er nog nooit een vrouw van 80 overleden met de vrucht nog in zich of zo iets van die aard.
    Groetjes Ada.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in