Foto: Historische Kring Voorhout

Voorhout – Een voorstel van B&W om een krediet voor herinrichting van de Boekhorstlaan in Voorhout te schrappen, is donderdag gesneuveld in de Teylingse gemeenteraad.

Kritische woorden waren er van verschillende fracties om een krediet voor de herinrichting niet op te nemen in de begroting. Bewoners van de Boekhorstlaan zijn al enkele jaren in gesprek met de gemeente en het leek erop dat er groen licht zou komen voor de herinrichting van de laan. Volgens de bewoners zijn daar door de gemeente ook verwachtingen voor gewekt. Zij werden dan ook overvallen door het bericht dat het college een krediet voor de herinrichting zou willen schrappen.

Hoewel wethouder Rob ten Boden (Trilokaal) aangaf dat de vorige wethouder tegen de bewoners had gezegd dat er nog geen budget voor de herinrichting was, vond de gemeenteraad dat men de Boekhorstlaan-bewoners niet in de kou mocht laten staan. In een amendement op de begroting werd B&W opgedragen alsnog een krediet voor de herinrichting van de laan beschikbaar te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in