Winnaars van het Meerlandenfonds: Bloemendaal, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Bron: Meerlanden

Bollenstreek – Bij Nederzandt in Noordwijk werd donderdag een uitreikingsmoment gehouden voor de vijftiende editie van het Meerlandenfonds. Tijdens deze uitreiking kregen vrijwilligers van clubs en goede doelen, binnen en buiten de Bollenstreek, een cheque met een geldbedrag en werd er waardering uitgesproken over hun inzet. Namens elke gemeente waren er wethouders aanwezig om de cheques te overhandigen.

Ook dit jaar mocht afvalverwerker Meerlanden een bedrag van 55.000 euro weggeven om verenigingen en goede doelen een hart onder de riem te steken. Vooral initiatieven die werden ingezet om slachtoffers van de gestegen prijzen te helpen werden financieel beloond.

In Noordwijk werd er in totaal 5.509,50 euro aan cheques overhandig door de Hillegomse wethouder Jan van Rijn, die aanwezig was namens gemeente Noordwijk. Clubs uit Hillegom ontvingen een bedrag van 5.100,20 euro van wethouder Maarten Dijkshoorn. Van het fonds kregen verenigingen uit Lisse 3.009,85 euro, overhandigd door wethouder Riet Austie-Ziengs en wethouder Heleen Hooij gaf voor 2.817,82 euro aan cheques weg aan clubs uit Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in