Foto: John Asselbergs

Bollenstreek – Het Sparta Genootschap Bollenstreek was met een grote groep zondag aanwezig bij de wedstrijd Sparta tegen NEC. Dankzij de extra steun van 180 Bollenstrekers won Sparta met 2-0 van NEC. Drijvende kracht achter het genootschap is de Voorhoutse Noordwijker of Noordwijkse Voorhouter Hans van den Berg. Hij had 63 fans uit Voorhout, 63 fans uit Noordwijk en 54 uit ommelanden geënthousiasmeerd. Zij zagen bij vertrek de Sparta-vlag bovenop de Oude Jeroenskerk in Noordwijk en de Voorhoutse molen langs de Leidse vaart wapperen. In de bus werd uiteraard het clublied uitgedeeld dat even later luidkeels werd meegezonden. SP-AR-TA. Dat hielp want Sparta won. Terug in Noordwijk werd de wedstrijd nog in twee kroegen nabesproken.

2 REACTIES

  1. Als een van de deelnemers kan ik bevestigen dat het een geweldige dag was. In Noordwijkerhout weten ze dat God een Noordwijkerhouter is, maar deze zondag was de macht even overgedragen en was God een Spartaan. Het was de dagen voor zondag slecht weer, maar zondag was het prima weer en met een mooie zege voor Sparta! Hulde aan organisator Hans van den Berg en de mensen die hem hierin ondersteunden!!

  2. Hopelijk weten ze dan ook, dat mijn neefje van 3, uit Sassenheim, mocht meelopen bij de opkomst van de spelers van Sparta! 😊

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in