Bollenstreek – Net als vorig jaar zullen ook dit voorjaar ambassadeurs worden ingezet in de bollenvelden. Onder het motto “Enjoy the Flowers, Respect our Pride” moeten zij ervoor zorgen dat al te enthousiaste toeristen niet de bollenvelden vertrappen om een mooie selfie te maken.

De ambassadeurs ontvangen in de drukste weekends de bezoekers en geven informatie over de bollenteelt. Daarnaast vertellen zij hoe toeristen de mooiste foto kunnen maken of waar zij wél (tegen betaling) velden kunnen betreden.

Het campagneteam is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om minimaal een dagdeel ambassadeur te zijn. Wie het leuk vindt met toeristen te praten kan zich aanmelden bij [email protected] of kijken op http://www.flowerscience.nl. Enige talenkennis is handig.

1 REACTIE

  1. ik doe het nu al 2 jaar. Ik ga met mijn scootmobiel de wijk door Hillegom-Lisse-Vogelezang-De Zilk. Ik doe dit als mijn lichaam het even aankan erg leuk om het te doen. Ben pas 58 en verjaag vele mensen die tussen de bollen staan en leg het ze uit waarom. Ja dan voel je op zijn best en de vele vragen over hoe en wat geef ik graag antwoordt op, erg leuk. Ik denk dat ik dit jaar maar een fluitje mee neem en mijn fel gele hesje maar aan doe. Groet ik Liesbeth Dijkstra-Mooijekind

    Ik hoop dat vele mensen dit gaan doen, mijn accu kan niet de gehele dag rijden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in