Foto Google Streetview

Warmond – De gemeente Teylingen bekijkt momenteel of er een zogenaamde Boodschappensteiger kan komen bij de Gemeentehaven in Warmond.

Het voorstel voor de realisatie van een Boodschappensteiger komt vanuit een werkgroep die bekijkt welke mogelijkheden er zijn om een verblijf in Warmond aantrekkelijker te maken. De Boodschappensteiger is bedoeld om kortstondig met een boot aan te leggen om boodschappen in het dorp te gaan doen of om iets te gaan drinken op een van de terrassen in Warmond. Er wordt momenteel gekeken of de realisatie van een dergelijke steiger bij de Gemeentehaven mogelijk is.

In de plannen voor de Centrumvisie was de realisatie van een dergelijke steiger ook al opgenomen, maar dan bij de Straat ter Leede. Dat is echter midden in een woonwijk. Na bezwaren van omwonenden, die bang waren voor overlast, werd dit plan echter geschrapt. De bewoners van de Straat ter Leede vonden de Gemeentehaven een meer voor de hand liggende plek voor zo’n steiger, te meer omdat deze locatie dichter bij een supermarkt ligt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in